Palvelut

Tarjoamme asiantuntevaa kumppanuutta ja verkostoja eri palvelumuotoiluprosessin vaiheisiin asiakasymmärryksestä palvelun ideointiin, konseptointiin, kokeiluihin ja arviointiin. Erityisenä vahvuutenamme on asiakasymmärrys ja yhteiskehittämisen erilaisten menetelmien käyttäminen. Toteutamme myös erilaisia tilaustutkimuksia. 

Valmentavalla otteella varmistamme että palvelumuotoiluosaamisesta tulee oman organisaationne osaamista. Yrityksemme arvoja ovat aitous, avoimuus, ihmislähtöisyys ja luovuus. Missiomme on auttaa rakentamaan kokemuksista uniikkeja sekä parantaa siten ihmisten elämänlaatua. Mitä on palvelumuotoilu?

Työpajat ja Fasilitointi

Toteutamme räätälöidyt työpajat ja fasilitoinnit tarpeidenne mukaisesti. Katso uniikit etätyöpajamme verkkokaupasta.

Valmennukset

Toteutamme räätälöidyt valmennukset tarpeidenne mukaisesti. Katso uniikit etätyöpajamme verkkokaupasta.

Asiakasymmärrys

Asiakasymmärrysprojektien ja -tutkimusten toteuttaminen  ammattitaitoisesti asetettujen tavoitteiden pohjalta. Projektin lopputuloksena ymmärryksenne asiakkaista syvenee ja konkretisoituu, ja valmiudet rakentaa asiakkaan tarpeita ja tunteita vastaava palvelu mahdollistuu.

Kokeilujen suunnittelu ja toteuttaminen

 Kokeilujen suunnittelu ja kokeiluprojektien vetäminen ammattitaitoisesti ja tehokkaasti. 

Ideointi ja konseptointi

Kasvaneen asiakasymmärryksen pohjalta olemassa olevien palvelujen parantaminen tai uusien palveluiden ideointi ja konseptointi

Palvelumuotoiluprojekti

Toteutamme räätälöidyt palvelumuotoiluprojektit, joihin asiakkaat ja henkilöstö osallistetaan. Tuloksena erilaistettu palvelu, johon asiakkaasi sitotuu. 

Strateginen palvelumuotoilu

Tarjoamme kumppanuutta kehittääksemme organisaatioistanne aidosti asiakaslähtöisemmän ja innovatiimisemman käyttäen palvelumuotoilun ajattelutapaa ja työkaluja. Strategian käytäntöön viemisessä hyödynnämme pelillistämisen menetelmiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.